05/06/2018 16:04

Ky është delegati më i votuar në Drenicë dhe kandidat për kryetar të Rinisë Demokratike në Skënderaj

05/08/2018 15:52

Veliu deklarohet pas mbajtjes së tryezës së PDK-së

Nënkryetari i LDK-së, Agim Veliu, ka thënë pas tryezës se ekziston një konsensus i të gjitha subjekteve politike dhe koalicionit qeverisës që të adresohen...