05/15/2018 14:35

Dialogu Serbi-Kosovë të përfundojë me njohje reciproke

05/17/2018 16:13

KE interesohet për sigurinë në ushqim në Kosovë

Në kuadër të takimeve të rregullta të Qeverisë së Kosovës dhe Komisionit Evropian, sot është mbajtur takimi i tyre i dytë sektorial mes përfaqësuesve të K...