04/01/2018 15:51

Goran Rakiq “kërcënon” Brukselin e Kosovën për asociacionin

04/06/2018 22:06

Rakiq: Jo AKS sipas vendimit të Kushtetueses

Goran Rakiq, kryetar i Listës Serbe, ka theksuar sot se për këtë listë dhe për popullin serb në Kosovë më e rëndësishmja është që AKS-ja (Asociacioni i Ko...