Lajme

Super oferta për një udhëtim mahnitës në Bodrum me kend tjetër pos me Fibula travel, lider lind nuk mund të bëhesh!

06/25/2024 13:47
nga:Sh R

Rezervoni tani! 🌴 Për të gjithë dashamirësit e udhëtimeve, ka ardhur koha për një aventurë të paharrueshme në Bodrum!

🌊 Hotele sa dush, veç bonja me gisht.

Ne çmim përfshihet: 🏨 Hoteli, ✈️ Fluturimi direkt për Bodrum, 🚐 Transferi: Aeroport – Hotel – Aeroport, 📲 Asistencë e stafit FIBULA -24/7, gjatë gjithë kohës, 😊 Kënaqësia, 💯 Garanci.

Taksat e aeroportit është: 40€. Zgjedhe ofertën tuaj, dhe knaquni 🌹 SIGURI DHE KUALITET 100% Vetëm me FIBULA your TRAVEL expert!

www.fibula-ks.com Ju mirëpresim në zyret tona në: 038/045/049 24 25 26, Prishtinë dhe Albi Mall 045 87 55 55, Pejë 045 37 35 55, Prizren 045 37 36 66, Gjakovë #yourTRAVELexpert