Lajme

Në këto vende nuk do të ketë sot rrymë

09/15/2021 07:55
nga:Q R

KEDS njofton për zonat që do të mbesin pa energji elektrike.

Sipas një njoftimi për media, në KEDS do të punohet në rrjet për siguri të sistemit

Njoftimet nga KEDS për punimet në rrjet

15.09.2021

Punime të domosdoshme për siguri të sistemit

Prishtinë

1.

Nga TS 35/10kV Besia do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Prugovci (kodi: 10013012) prej orës 10:30 deri në ora 11:30

Vendet: Barilevë Lecët,Te kanali Besi, Leban te baza 1, Prugovc Extra Dragusha, Leban Dobratiqët, Besi Ambulanca 1, Rimanishta, Betonjerka private Lebanë, Objekti privat Deshishku, Zenit, Jaha Company dhe Prugovc Zuqollët.

Arsyeja: Shqyrtimi i mbrojtjes rele.

2.

Nga TS 35/10kV Besia do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Lluzhani (kodi: 10013011) prej orës 11:30 deri në ora 12:30

Vendet: Prugovci-1 (te Villa Natyra, Verbovcët, Lupçi i Poshtëm, Vranidolli, Tenezhdolli, Kazerma e FSK në Vranidoll.

Arsyeja: Shqyrtimi i mbrojtjes rele.

3.

Nga TS 110/10[kV] Prishtina 6 do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Mikro VI (kodi: 19100010) prej orës 10:00 deri në ora 11:00

Vendet: Lagjja Ulpiana- një pjesë.

Arsyeja: Shqyrtimi i mbrojtjes rele.

4.

Nga TS 110/10[kV] Prishtina 6 do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Dardania Bll. IX (kodi: 19100011) prej orës 11:00 deri në ora 12:00

Vendet: rrugët: Idriz Gjilani-pjesërisht, Lekë Dukagjini-pjesërisht dhe banesat e vjetra përballë Parkut në Dardani në rrugën Iljaz Kodra dhe banesat e gjelbëra në Dardani-Kurriz.

Arsyeja: Shqyrtimi i mbrojtjes rele.

5.

Nga TS 110/10[kV] Prishtina 6 do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Hoteli Grand (kodi: 19100013) prej orës 12:00 deri në ora 13:00

Vendet: Hoteli Grand.

Arsyeja: Shqyrtimi i mbrojtjes rele.

6.

Nga TS 110/10[kV] Prishtina 6 do të ndërprehet:

Dalja 10 kV PTK – Dispeçingu (kodi 19100014) prej orës 13:00 deri në ora 14:00

Vendet: Ndërtesa e KEDS dhe ndërtesa e PTK-së.

Arsyeja: Shqyrtimi i mbrojtjes rele.

7.

Nga TS 110/10[kV] Prishtina 6 do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Termokosi (kodi: 19100052) prej orës 14:00 deri në ora 15:00

Vendet: Termokosi.

Arsyeja: Shqyrtimi i mbrojtjes rele.

8.

Nga TS 35/10[kV] Fushë- Kosova do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Albana (kodi: 15018008) prej orës 10:00 deri në ora 14:00

Vendet: Mesbardhi I, Mesbardhi II, Bardh i Vogël, Albana e Vogël, Sllatina e Vogël II, Albana e Madhe te Shaljanët dhe FSK-ja.

Arsyeja: Pastrimi i trasesë dhe ndërrimi i izolatorëve.

Gjakovë

1.

Nga TS 35/10kV Malisheva do të ndërprehet:

LP 10kV Spitali-J02 (kodi: 82082003) prej orës 12:00 deri në ora 13:00

Vendet: Spitali i Qyteti dhe rr.608 Hamdi Berisha.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive, testimi i mbrojtjes rele në daljen 10kV J02 Spitali.

Pejë

1.

Nga TS 35/10kV Peja II do të ndërprehet:

LP 10kV Rugova (kodi: 50051006) prej orës 10:00 deri në ora 15:00

Vendet: Rugova: Llazi, Shtupeqi i Madh, Llotovë, Pepaj, Koshutan, Shkrel, Bogë, Stankaj, Hagjaj, Kuqishtë 1, Drelaj 2 dhe Bregu Kuqishtë.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive.

Mitrovicë

1.

Nga TS 35/10kV Shupkovci do të ndërprehet:

LP 10kV Betonjerka (kodi: 70000104) prej orës 10:00 deri në ora 15:00

Vendet: Pjesa nga stacioni hekurudhor dhe lagjja Sitnica.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive.

Gjilan

1.

Nga TS 110/35/10kV Viti do të ndërprehet:

LP 10kV Beguncës (kodi: 61067010) prej orës 10:00 deri në ora 14:00

Vendet: Begunca, Lubishte, Shoshare, Letnice, Vernakolle dhe Lagjja Arifaj.

Arsyeja: Ndërrimi i shtyllave 12m dhe shtrëngimi i përçuesve.

2.

TS 110/10 kV Gjilani 5 do të ndërprehet:

LP 10kV Spitali – (degëzimi I daljes ) (Kodi 63000018)

Trafostacionet që do të mbesin pa tension nga ora 10:00 deri në ora 14:00

TS0.4kV me kod: 63000018437

TS0.4kV me kod: 63000018080

TS0.4kV me kod: 63000018076

TS0.4kV me kod: 63000018075

TS0.4kV me kod: 63000018074,

Vendet: Pjesa pas Spitalit dhe Kodra e Dëshmorëve.

Arsyeja: Ndërrimin e shtyllave të kalbura me shtylla të reja.

Ferizaj

1.

Nga TS 35/10kV Kaçaniku do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Bobi (kodi: 40043002)

Pa tension do të mbesin këto TS-a prej orës 09:00 deri në ora 16:00

TS 0/4kV me kod: 40043002242

TS 0/4kV me kod: 40043002238

TS 0/4kV me kod: 40043002232

TS 0/4kV me kod: 40043002217

TS 0/4kV me kod: 40043002214

TS 0/4kV me kod: 40043002113

TS 0/4kV me kod: 40043002108

TS 0/4kV me kod: 40043002064

TS 0/4kV me kod: 40043002063

TS 0/4kV me kod: 40043002062

TS 0/4kV me kod: 40043002061

TS 0/4kV me kod: 40043002060

TS 0/4kV me kod: 40043002059

TS 0/4kV me kod: 40043002058

TS 0/4kV me kod: 40043002057

TS 0/4kV me kod: 40043002056

TS 0/4kV me kod: 40043002055

TS 0/4kV me kod: 40043002054

TS 0/4kV me kod: 40043002053

Vendet: Bobi, Ivaja, Kotlina, Laqi, Bushi, Pusteniku dhe Strazha.

Arsyeja: Pastrimi i linjave 10 kV nga vegjetacioni.

15.092021

Punime në projekte investive

Prishtinë

1.

Në NS 110/10kV Prishtina 2 do të ndërprehen:

NS 10/0.4kV që do të mbesin pa furnizim nga ora 08:00 deri në 20:00 kohe pas kohe, sipas nevojës:

NS 10/04kV Bregu Diellit 2 trafo 3 (Kodi:11000014068)

NS 10/04kV Bregu Diellit 2 trafo 3 (Kodi:11000014115)

NS 10/04kV Maksutaj Privat (Kodi:11000014175)

NS 10/04kV Bregu Diellit 2 trafo 2 (Kodi:11000014118)

NS 10/04kV (Kodi:11000014067)

NS 10/04kV Bregu Diellit 2 trafo 4/2 (Kodi:11000014131)

NS 10/04kV Bregu Diellit 2 trafo 4/1 (Kodi:11000014069)

NS 10/04kV Bregu Diellit 2 trafo 1 (Kodi:11000014119)

NS 10/04kV (Kodi:11000014066)

NS 10/04kV Bregu i Diellit 2 trafo 5 (Kodi:11000014116)

NS 10/04kV Prona union (Kodi:11000014209)

NS 10/04kV (Kodi:11000014XXX)

Ilaz Milazim Qollaku “TAU-GEN ENGINEERING” SH.P.KNS 10/04kV (Kodi:11000014267)

NS 10/04kV Rrustem Rukolli N.N.”R&Rukolli”Sh.p.k. (Kodi:11000014263)

Vendet: Një pjesë e Matit 1.

Arsyeja: Konvertimi në 20kV i trafostacioneve të lartcekura.

3.

Në NS 110/10kV Prishtina 7 do të ndërprehen:

NS 10/0.4kV si vijon nga ora 08:00 deri në orën 20:00 kohe pas kohe, sipas nevojës:

NS 10/04kV SIZMIR sh.p.k”Kushtrim Shala (Kodi:19000026230)

NS 10/04kV Sadat Pllashniku”B&S Group”shpk” (Kodi:19000026252)

NS 10/04kV J.Morina, H.kadriu-Princesha Group (Kodi:19000026176)

NS 10/04kV Lagjja e Spitalit 5 (Kodi:19000026102)

NS 10/04kV Naim Guri (Kodi:19000026201)

NS 10/04kV rt Construction-Faton Sinani (Kodi:19000026215)

NS 10/04kV Faton Sinani “ART CONSTRUCTION” LLC (OB “04”-Llam (Kodi:19000026253)

NS 10/04kV privat Valon Vataj”KAWA GROUP”SH.P.K, (Kodi:19000026243)

NS 10/04kV Arben Jetullahu”ARSEKO”Sh.P.K (Kodi:19000038257)

NS 10/04kV Lagja e Spitalit 4/2 (Kodi:19000038013)

Vendet: Një pjesë e Matit 1, Lagjja e Spitali-t një pjesë.

Arsyeja: Konvertimi në 20kV i trafostacioneve të lartcekura.

16.09.2021

Punime të domosdoshme për siguri të sistemit

Prishtinë

1.

Nga TS 35/10kV Batllava do të ndërprehet:

LP 10kV Batllava (kodi: 14015001) në dy termine prej orës 08:30 deri 09:00 dhe nga ora 15:00 deri 17:00

Vendet: Batllava, Gërdovci, Bellopoja dhe Lluga.

Arsyeja: Krijimi i kushteve të punës pa tension, largimi i urave të tensuionit të mesëm.

2.

Nga TS 35/10kV Batllava do të ndërprehet:

NS 10/0.4kV TS – Gerdovc Shkolla (kodi: 14015001) prej orës 08:30 deri 17:00

Vendet: fshati Gërdovc.

Arsyeja: Montimi i ndarësit.

16.092021

Punime në projekte investive

Prishtinë

1.

NS 220/10kV Drenas do të ndërprehet:

NS 10/04 kV Komoran Kryqi i Madh (kodi: 16100005097) prej orës 09:00 deri në ora 17:00

Vendet: Kryqi i Madh Komoran.

Arsyeja: Kyçja e konsumatorëve në rrjetin e ri.

Arsyeja: Bartja e kabllove në trafon ekzistuese mobile.

16.09.2021

Punime nga palët e treta

Prishtinë

1.

NS 35/10 kV Batllava do të ndërprehet:

LP 10kV Batllavë – Orllan (kod:14015002) nga ora 11:00 deri 14:00

Vendet: Gibovci, Shkolla e Vjetër, Xhamia e Vjetër, Kalatica, Braina, Berveniku, Bllata, Metergovci1 dhe 2, Orllani, Vikendicat dhe Te Zahir Pajaziti.

Arsyeja: Vendosja e konzollës dhe izolatorëve në pikën kyçëse sipas pëlqimit elektro-elektro energjetik.

2.

NS110/35/10 kV Prishtina 1 do të ndërprehet:

LP 10kV J 13 Zona Industriale – Aragoniti (kod:10000009) nga ora 09:00 deri 13:00

Vendet: Eulex, Aragoniti dhe Fakulteti i Bujqësisë.

Arsyeja: Dislokim e Trafos dhe punimin e lidhëseve 10kV sipas zgjidhjes teknike.

Ferizaj

1.

NS 35/10 kV Ferizaj III do të ndërprehet:

Dalja 10kV Nikadini (kod: 40042007) nga ora 09:00 deri 12:00

Vendet: Rrugët: Riza Matoshi, Imri Halili Nikadinin,Varoshit dhe Qiraxhitë.

Arsyeja: Vendosja e shtyllës 12/2200 nën tension, si dhe energjizimi i linjës së re sipas zgjidhjes teknike.