Lajme

Miratohet Projektligji për Institutin e Krimeve të Luftës në Kosovë

10/07/2022 19:26
nga:Y I

Deputetët e Kuvendit sapo kanë miratuar Projektligjin për Institutin e Krimeve të Luftës në Kosovë.

58 depoutetë ishin për, katër kundër dhe asnjë abstenim.

Kurti: Instituti për Krime të Luftës do të merret edhe me krimet që kanë çuar drejt luftës, por edhe me to pas saj