Lajme

Fituesi i dytë i NIMI TV me fat, bëri aksident gjatë një udhëtimi, më pas mësoi se është fitues i veturës Dacia Sandero

08/12/2022 20:15
nga:G C

Fatmir Kolonjari është fituesi i dytë i veturës Dacia Sandero. Fituesi është klient i ri i NIMI TV, i cili është abonuar dy muajt e fundit me pakon DigiPrime e cila përmban kanalet e platformës Digitalb përfshirë dhe Supersport.

Shpërblimi i madh është dhuruar me datën 10.08.2022, në ambientin e ngrohtë të Klan Kosova.

Fati kësaj radhe i prin Diaspores Shqiptare në Itali ky storia e tij na tregon se fati mund të prij edhe në fatkeqësi!

Ngjarja e klientit të Nimi TV është tejet interesante. Fatmir Kolonjari përgaditet me familje që të vij për pushime nga Italia në Shqipëri, dhe gjatë rrugëtimit për në Shqipëri aksidentohet me veturë dhe fatmirsisht ashtu si emri I tij, shpëtojnë e gjithë familja mirëpo vetura dëmtohet, duke u kthyer nga Shqiperia në Itali me trajekt, kompania Nimi TV bën përzgjedhjen e fituesit të dytë të veturës Dacia Sandero ku personi në fjalë Fatmiri bëhet fatlumi i cili bëhet fituesi i dytë!Loja shpërblyese e Nimi TV e udhëhequr nga prezantuesi i njohur Ardit Gjebrea vazhdon deri në fund të këtij viti. Për 4 muajt e ardhshem do të dhurohen edhe tri vetura Dacia Sandero, dhe një apartament në fund të vitit.

Nimi TV është e vetmja platformë shqiptare në të cilën klientët në Diasporë kanë mundësinë të shikojnë tri platformat më të mëdha shqiptare Digitalb, Tring dhe Artmotion në Diasporë!

Të gjithë abonentët e periudhës nga fillimi i lojës shpërblyese deri në fund të vitit do të kenë shanse të jenë fitues të njërës nga 3 veturat e mbetura apo të apartamentit! E gjitha që duhet të bëni për t’u bërë pjesë e lojës është të abonoheni në pakon Prime & Digiprime të platformës NIMI TV për (6) gjashtë apo (12) dymbëdhjetë muaj.

Rregullat e lojës shpërblyese mund ti mësoni duke klikuar këtu!Për të mësuar më shumë rreth datës dhe vendit së përzgjedhjes së fituesve më rradhë, na ndiqni në rrjetet tona sociale Facebook dhe Instagram.

Qendra e thirrjeve dhe kujdesi ndaj klientit në NIMI TV është 24/7, andaj në qoftë se keni ndonjë pyetje apo kërkesë për sqarim, kontaktoni përmes ëeb-faqes ëëë.nimitv.com, apo duke telefonuar pa pagesë në numrat e kontaktit të listuar më poshtë:

Zvicër +41 44 578 88 99

Gjermani +49 221 59988956

Angli +44 2 03 139 9024

Greqi +30 211 1983848

Itali +39 06 83364687

Australia +61 2 6188 4899

Austri +43 720815633

Norvegji +47 21 95 49 06

Suedi +46 8 535 278 12