Lajme

Emërohet Bordi i ri i Trainkos

08/10/2022 10:47
nga:N M

Qeveria e Kosovës ka emëruar Bordin e ri të ndërrmajes Trainkos, raporton Gazeta Blic.

Kryeministri Kurti ka bërë publik emrat e tyre në mbledhjen e Qeverisë.

Nol Dedaj është emëruar kryesues i Bordit, përderisa anëtarë janë këta: Astrit Mehaj, Drita Kadria Berisha, Blerina Shamolli , Riza Spanca dhe Shaban Neziri

Njëherë shqip e më pas serbisht, Kurti fton serbët e Kosovës t’i shndërrojnë targat nga “KM” në “RKS”, flet edhe për lajmet e rreme