Lajme

Deri në -70% zbritje në “Temaj Qeramikë”

11/25/2022 13:41
nga:Gazeta Blic

Nëse jeni duke bërë investime ose ndryshime në shtëpitë e juaja, e dëshironi të bëni diçka të veçantë dhe moderne që ambienti juaj të duket më madhështor, nxitoni dhe vizitoni show room-et e “Temaj Qeramikë” në këto ditët e fundit të muajit nëntor.

Gjiganti i qeramikës që për 10 vite në Prizren njihet si lider në qeramikë, tani më dhe me show roomin më të ri në magjistralen Prishtinë- Ferizaj sjell javën e njohur si “Black Friday”.

Duke pasur parasysh që “Temaj Qeramikë” sjell çdo here modelet më të reja të qeramikës dhe sanitarisë ju nuk duhet të mendoni dy here dhe të nxitoni të shfrytëzoni zbritjen deri në -70% me datat 25, 26, 27, 28, 29, 30 nëntor.

Këto janë disa nga modelet qe mund ti gjeni në zbritje duke ju rikujtuar që zbritja vlen në të gjitha produktet nga-20% deri -70%.

Për më shumë informacione kontaktoni në rrjetet sociale Instagram dhe Facebook:

Email: [email protected]

Ose  vizitoni  pikat në Prishtinë dhe Prizren.