04/01/2018 16:38

Këshilltari i Pacollit i reagon Erdoganit: Do kërkojmë llogari

04/02/2018 16:15

Ankaraja akuzon Gylenin për vrasjen e ambasadorit rus

Turqia ka urdhëruar arrestimin e klerikut turk, Fehtullah Gylen që tash jeton në SHBA dhe shtatë personave tjerë për vrasjen e diplomatit rus, në vitin 20...