03/18/2018 21:49

Kelmendi: Ligji për Demarkacionin – Mollë sherri për demokracinë dhe gjeneratat e ardhshme

03/19/2018 22:51

Lutja e fundit e Pacollit për demarkacionin

Zëvendëskryeministri i Kosovës, Behgjet Pacolli ka shkruar në profilin e tij zyrtar në "Facebook", për ditën e nesërme ku do të hidhet në votim marrëveshj...