Lajme

Vendi ideal ka emrin “Temaj”

05/23/2022 12:45
nga:Krejona Gërvalla

Zbukuroje ambientin tuaj me modelet më të fundit të pllakave, të cilat i japin ambientit tuaj elegancën, glamurizmin dhe luksin si asnjë tjetër, duke e ndryshuar rrënjësisht ambientin tuaj.

Tashmë është e ditur adresa se ku është zgjedhja ideale e qeramikës, e ku tjetër veçse në vendin më cilësor dhe të veçantë Temaj Qeramikë, Arbanë, Prizren.

Temaj njihet për modelet e veçanta dhe ekskluzive tashmë.

Kësaj radhe do të prezantojmë modelin e pllakës Obsidian Moss që ka veçori të shumta, por sigurisht që pamja është gjëja e parë që vëreni në këtë ambient të dekoruar me pllakën Obsidian Moss.

Ndër veçoritë që ia vlen të cekën për këtë pllakë janë edhe lehtësia për mirëmbajtje, qëndrueshmëria dhe rezistenca ndaj gërvishtjeve.

Përveç modelit Obsidian Moss ju gjeni dhe modelet tjera të fundit siç janë:

Armani Grey

Verona Black

Verona Blanco

Belalgio

Për më shumë vizitoni dyqanin e Temaj në Arbanë, Prizren, si dhe ne faqen e facebook, instagram, dhe numrin e telefonit +383 49 678 001.

Ju mund të shikoni dhe model e tjera që ofronë Temaj në www.temaj.eu