Lajme

Vendet që do të mbesin nesër pa rrymë

09/27/2023 16:48
nga:G B

Njoftimet nga KEDS për punimet në rrjet

28.09.2023

Prishtinë

1.

Nga NS 110/10[kV] Prishtina 5 do të ndërprehet:

NS 10/0.4[kV] TS Barileve te Xhamia me (kod: 13000002049) nga ora 10:30 deri 15:30

Vendet: TS Barilevë te Xhamia

Arsyeja: Ndërprerje për siguri, ndërrimi i shtyllave të tensionit të ulët, zëvendësimi i përçuesve me kabllon ABC.

29.09.2023

Punime të domosdoshme për siguri të sistemit

Prishtinë

1.

TS 220/10 kV Drenas do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Çikatova (kodi: 16100011) nga ora 09:00 deri në orën 14:00

Vendet: Çikatovë, Gllanasellë dhe Dobroshec.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive.

Mitrovicë

1.

Nga NS 110/10(20) kV Skenderaj do të ndërprehet:

LP 20kV Runiku (Kodi: 74000005) nga ora 10:30 deri 15:00

Vendet: Bajë, Çiatk, Qubrel, Kastriot (një pjesë), Klinë e Epërme (një pjesë), Kllodernicë, Kostërc, Kotorr, Leqinë, Padalishtë, Pemishtë, Radishevë (një pjesë), Runikë, Runikë-Lagja: Kapllan Ahmeti, Dëshmorët e Kombit, Dardania, Dautaj, Miftaraj, Lagja e Re, Misiraj, Sejdiu, Shtruhera, te Kisha dhe te Xhamija, Suhogrll dhe Vitak.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive – montimi i konzollave të 10kV.

Pejë

1.

Nga NS 110/10[kV] Deçani do të ndërprehet:

Dalja 10kV J11 Lumbardhi (kodi: 53000005) nga ora 09:00 deri 16:00

Vendet: Lluka e Epërme, Lluke Gecaj, Pozhari, Gllogjan, Shaptej, Lumbardh, Irzniq, Ratishë, Gramaqel dhe Maznik.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive, pastrimi i linjave shpërndarëse nga vegjetacioni.

Gjakovë

1.

Nga TS 110/35/10 kV Rahoveci do të ndërprehet:

Dalja 10 [kV] Qyteti I (kodi: 82000003) nga ora 10:30 deri 15:00

Vendet: Rr.486 Xhelal Hajda-Toni, Rr.487 UÇK-së, Rr.489 Avdullah Bugari, Rr.490 Gëzim Hamza-Piktori, Rr.492 Agom Çelaj, Rr.493 Hasan Prishtina, Rr.495 Dëshmorët e Pashtrikut, Rr.496 Mexhit Mustafa, Rr.503 Skënder Rexhepi, Rr.504 Eshrafedin Kastrati, Rr.505 Sadedin Hajda, Rr.506 Milaim Krasniqi, Rr.508 Xhafer e Samir Nurkasa, Rr.509 Gëzim Mullaabazi, Rr.510 Bujar Thaqi, Rr.511 Migjeni, Rr.512 Ali Sokoli, Rr.514 Bajram Veliu, Rr.516 Vëllezërit Haradinaj, Rr.518 Ilmi Morina, Rr.524 Kuvendi i Lezhës, Rr.525 Kuvendi i Manastirit, Rr.532 Bekim Isma, Rr.536 Mic Sokoli, Rr.Feim e Bedrush Gashi, Rr.538 Milaim Morina, Rr.539 Haxhi Zeka, Rr.541 Dëshmorët e Zatriqit, Rr.542 Musë Rahoveci, Rr.543 Dalip Behra, Rr.544 Shkelzen e Luan Krasniqi, Rr.545 Ismail e Besim Gashi, Rr.548 Mark Sopjani.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive, vendosja, montimi – demontimi i shtyllave të dëmtuara.

Prizren

1.

Nga TS 110/35/10 kV Prizreni 1 do të ndërprehet:

LP 10[kV] Rahoveci (kodi: 30000015) nga ora 10:00 deri 15:00

Vendet: Euro Graniti, Atmaxha I, Atmaxha II, Tupeci I, Tupeci II, Tupeci III, Landovica, Tulltorja I dhe Tulltorja II.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive, ndërrimi i transformatorit të mbingarkuar.

2.

Nga TS 110/35/10 kV Theranda do të ndërprehet:

LP 10kV J12 Shpenadija (kodi: 32000023) nga ora 10:00 deri 14:00

Vendet: Serbica Trepetica,Shpendija, Velezha dhe Caparci.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive, revizion i daljes 10kV (shtrëngim i përçuesve, ndërrim i shtyllave/izolatorëve të dëmtuara).

Ferizaj

1.

TS 110/35/10kV Lipjani do të ndërprehet:

Dalja 10 [kV] Bablaku (kodi: 41000001) nga ora 09:30 deri 14:30

Vendet: Fshatrat: Bablak, Babush, Babush i Ri, Cërnillë, Kojskë, Magj.Ferizaj-Prishtinë (një pjesë), Mirash, Prelez i Muhaxherëve (një pjesë), Surqinë, Tërn, Rubofc dhe një pjesë e Trim (Tërni).

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive, zëvendësimi i shtyllave të thyera me të rejat ndërrimi i përçuesve, izolatorëve dhe riparimi i shtyllës.

Gjilan

1.

Nga TS 110/20(10) kV Kamenica do të ndërprehet:

Dalja 10kV Hogoshti (kodi: 62000001) nga ora 10:30 deri 15:00

Vendet: Kopërnica, Hogoshtë, Ploçikë, Desivojsë, Shipashnicë e Ulët, Shipashnicë e Epërme, Trenidell (antenat), Dazhnicë, Kostandincë, Kolloleq, Tërsten, Laçiç, Vriçevcë, Lisockë, Gjyrishevc, Zhujë, Air Energy – Kitka, Velegllavë, Marovcë dhe Sotllar.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive, ndërrimi i shtyllave të drurit të kalbura me shtylla të reja të drurit.

29.09.2023

Punime në projekte investive

Prishtinë

1.

Nga NS 220/35/10 [kV] Podujeva do të ndërprehet: nga ora 10:00 deri 13:00

Dalja 10[kV] Fshatrat 2 (kodi: 14000010) Projekte investive, Energjizimi i TS te ri.

Vendet: Fshatrat: Sibofc, Lluzhan, Penuhë, Lupç i Epërm, Llugë, Majac dhe Popovë.

Arsyeja: Projekte investive, energjizimi i trafostacionit të ri.

2.

NS 220/35/10 [kV] Podujevë do të ndërprehet: Degëzimi 10 [kV]

NS 10/04[kV] Pompa Dini private (Kodi: 14000009088) nga ora 10:00 deri 13:00

NS 10/04[kV] Konushec 1 (Kodi: 14000009089) nga ora 10:00 deri 13:00

NS 10/04[kV] Burrice (Kodi: 14000009091) nga ora 10:00 deri 13:00

NS 10/04[kV] Konushefc -Visoket bashkinv. (Kodi: 14000009222) nga ora 10:00 deri 13:00

NS 10/04[kV] Konushevc Berishët ZPR 2015 (Kodi: 14000009254) nga ora 10:00 deri 13:00

NS 10/04[kV] Sibovc Llapi (Kodi: 14000009365) nga ora 10:00 deri 13:00

NS 10/04[kV] Sibovc Zeka (Kodi: 14000009366) nga ora 10:00 deri 13:00

NS 10/04[kV] Sibovc i Epërm (Kodi: 14000009224) nga ora 10:00 deri 13:00

NS 10/04[kV] Sibovc i |Ulët (Kodi: 14015001018) nga ora 10:00 deri 13:00

Vendet: fshatrat: Konushec, Buricë dhe Sibovc i Ulët nga nje pjesë

Arsyeja: Projekte investive, energjizimi i trafostacionit të ri.

Gjakovë

1.

Nga TS 35/10 kV Malisheva do të ndërprehet:

Dalja 10kV Mirusha (kodi: 82082002) nga ora 09:00 deri 09:30 dhe nga ora 16:30 deri 17:00

Vendet: rrugët: 603 Adem Jashari (1 konsumatorë), Imer Krasniqi (7 konsumatorë), 605 Hamdi Berisha (1 konsumatorë), 606 Pavarësia (1 konsumatorë); Fshatrat: Bubël, Burim, Carallukë (3 konsumatorë), Damanek, Gurbardhë, Llapçevë, Lubizhdë, Lubizhdë e Malishevës, Lumnishtë, Mirushë, Mrasor, Panorc (një pjesë) dhe Turjakë.

Arsyeja: Krijimi i kushteve të punës pa tension, largimi i urave të tensionit të mesëm.

2.

TS 35/10 kV Malisheva

Nga Dalja 10kV Mirusha prej orës 09:00 deri ora 17:00 do të ndërprehen këta trafostacione:

TS 10/0.4 kV Ipko Anttena (kodi: 82082002004)

TS 10/0.4 kV HOTEL- RESTORANT ” Centar Park (kodi: 82082002012)

TS 10/0.4 kV PANORC II (kodi: 82082002022)

TS 10/0.4 kV PANORC III (kodi: 82082002023)

TS 10/0.4 kV PANORC II (kodi: 82082002024)

TS 10/0.4 kV LLAPQEVE I (kodi: 82082002025)

TS 10/0.4 kV LLAPQEVE II (kodi: 82082002026)

TS 10/0.4 kV MRASOR UJEVARA (kodi: 82082002027)

TS 10/0.4 kV MRASOR (kodi: 82082002028)

TS 10/0.4 kV Panorc-LOKAL (kodi: 82082002038)

TS 10/0.4 kV Mirusha-Ujëvara (kodi: 82082002041)

Vendet: Panorc, Mirushe, Llapçevë dhe Mrasor.

Arsyeja: Projekte investive, ndërrimi i ndarësit të 10/20 kV, izolatorëve, shkarkuesve dhe ndërrimi i konzollave, projekti investiv Lot 28 Mirusha.

29.09.2023

Punime nga palët e treta

Ferizaj

1.

TS 35/10kV Ferizaj III do të ndërprehet:

Dalja 10 [kV] Doganaj (kodi: 40042004) nga ora 09:00 deri 12:00

Vendet: rr.Kadri Zeka , Astrit Bytyqi, Aleksandër Mojsiu, Gazmend Zajmi, Esad Mekuli dhe Emin Duraku.

Arsyeja: Vendosja e shtyllës 9/1600 sipas pëlqimit elektro-energjetik dhe projektit të aprovuar.

2.

Nga TS 110/35/10kV Lipjani do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Konjuh (kodi: 41000004) ora 11:00 deri 15:30

Vendet: Lipjan (një pjesë), Konjuh,, një pjesë e Banullës, Bizneset përgjatë Magjistrales Prishtinë- Ferizaj.

Arsyeja: Dislokimi i shtyllave të tensionit të mesëm dhe vendosjen e shtyllës 12/1600 nën tension sipas zgjidhjes teknike me nr. 8489 të datës 30.08.2023.