01/28/2018 22:16

Serbët në Uglar ankohen për grafite raciste në muret e shkollës së fshatit

02/10/2018 13:45

Gjuriq: Do ta dyfishojmë luftën për serbët në Kosovë

Drejtori i Zyrës për Kosovën, Marko Gjuriq, ka deklaruar se do të dyfishohet lufta dhe mbështetja e Serbisë për serbët në Kosovë. Gjuriq shtoi...