06/23/2017 16:48

MTI mirëpret raportin e auditorit

10/10/2017 16:07

Ministri Hasani kërkon mbështetjen e Austrisë në fusha të ndryshme të ekonomisë

Ministri i Tregtisë dhe Industrisë, Bajram Hasani, priti sot në takim njoftues ambasadorin e akredituar në Kosovë, Gernot Pfandler të cilin e falënderoi p...