01/09/2018 13:35

Basha vendos për datën e protestës

01/14/2018 13:00

Basha: Sundimi i Ramës dhe bandës së tij, i papranueshëm

Vora ka qenë ndalesa e radhës e Lulzim Bashës, në turin e tij të takimeve për përgatitjen e protestës së 27 janarit. Nga ky qytet, Basha është...