01/27/2018 15:30

​Reshitaj në Estoni takoi presidenten dhe ministrin e Mjedisit

01/31/2018 17:00

Këto janë frizurat më karakterisike të ministres, Albena Reshitaj (FOTO)

Ministrja e Mjedisit dhe Planifikimit Hapësinor, Albena Reshitaj është ministrja e parë femër me prejardhje nga Komuna e Therandës, shkruan Gazeta Bli...