01/28/2018 19:32

Akuzat për përdhunim, nisin hetime kundër ministrit francez

02/20/2018 19:22

Vazhdon i mbyllur gjykimi ndaj të akuzuarve për planifikim të sulmeve terroriste ndaj lojtarëve të Izraelit

Ka vazhduar të jetë i mbyllur për mediat dhe publikun, gjykimi ndaj nëntë personave të akuzuar për planifikim të sulmeve terroriste ndaj lojtarëve të Izra...