03/16/2018 19:06

Tahiri: Do i nxjerrim para drejtësisë ata që shtyn Astritin drejt vetëvrasjes

03/29/2018 16:35

Ministri i Drejtësisë i painformuar për ekstradimin e gylenistëve!

Ministri i Drejtësisë Abelard Tahiri, është shprehur i painformuar rreth mënyrës së arrestimit dhe ekstradimit të gjashtë gylenistët turk, duke adresuar p...