Lajme

Studio MASTER në UNI, merr Diplomë të dyfishtë Gjermane dhe leje-qëndrim të përhershëm në Gjermani

10/02/2023 16:11
nga:K G


Planifikoni të vazhdoni studimet Master jashtë vendit? UNI – Universum International College në partneritet Ludwigshafen University of Business and Society në Gjermani, ofron mundësinë e artë.

Fillo studimet Master në UNI – Universum International College dhe vazhdo vitin e dytë në Gjermani dhe merr diplomë të dyfishtë nga Ludwigshafen University of Business and Society dhe UNI.

INFORMOHU KËTU: https://universum-ks.org/kerko-info/

Studentët e nivelit MASTER në kuadër të këtij partneriteti përfitojnë:

✔️Diplomë të dyfishtë: MBA në Menaxhment të Biznesit Ndërkombëtar nga Ludwigshafen University dhe MA në Menaxhment nga UNI.

✔️Diplomë të njohur ndërkombëtarisht

✔️Sistem modular, ligjerata fizikisht apo online

✔️Punë praktike gjate studimeve në njeren nga kompanite partnere gjermane, me pagesë.

✔️Pas diplomimit, leje-qëndrim të përhershëm në Gjermani

Dhjetëra studentë kanë qenë përfitues të kësaj mundësie unike, falë këtij partneriteti (shih disa nga studentët, duke klikuar këtu).

UNI – Universum International College fuqizohet dhe menaxhohet nga Arizona State University, Universiteti më i madh publik në SHBA dhe #1 për inovacion (para MIT, Stanford dhe Harvard).? (shih rankimin këtu)

Për më shumë informata rreth programit kontakto +38344144062, [email protected] ose ndiqni UNI në facebook dhe instagram.