Lajme

Sot mblidhet Kryesia e Kuvendit

03/11/2020 07:48
nga:E Sh

Kryesia e Kuvendit të Kosovës sot mban mbledhjen e radhës në orën 12:00.

Në mbledhjen e sotme Kryesia do të shqyrtojë katër pika dhe të ndryshme.

1. Miratimi i procesverbalit nga mbledhja e mëparshme,

2. Konstituimi i Forumit për Transparencë Parlamentare,

3. Shqyrtimi i kërkesave dhe i propozimeve,

4. Njoftimi për zhvendosjen e datave për mbajtjen e takimit të SEECP,

5. Të ndryshme.

03/24/2020 07:48

Sot shqyrtohet mocioni i LDK’së