Lajme

Sot mblidhet Kryesia e Kuvendit

06/08/2020 09:12
nga:N.K

Sot do të mblidhet për të mbajtur mbledhje Kryesia e Kuvendit të Kosovës.

Mbledhja pritet të filloj në ora 11:00 në sallën C-301, sipas njoftimit të Kuvendit, njofton Klan Kosova

Rendi i ditës

1.    Miratimi i Procesverbalit nga mbledhja e mëparshme e Kryesisë së Kuvendit,

2.    Shqyrtimi i propozimeve dhe i kërkesave,

3.    Të ndryshme.

Njoftim lidhur me qasjen e mediave në mbledhjen e Kryesisë

Për shkak të situatës pandemike dhe masave për parandalimin e përhapjes së virusit COVID-19, mbledhja do të mbahet pa prezencën e mediave.

Pas mbledhjes, mediat dhe publiku do të njihen me vendimet e Kryesisë, nëpërmjet komunikatës dhe do të sigurohen pamje nga fillimi i mbledhjes.

09/22/2020 11:20

Mblidhet sot kryesia e Kuvendit të Kosovës