Fit&Sexy

Rikthehet këtë pranverë modeli i flokëve i princeshë Dianës

04/06/2021 15:47
nga:G C

Prerja ikonike e princeshë Dianës ( Diana bob hairstyle), është rikthyer këtë pranverë por me një frymë pak më moderne.

Flokët e Princeshës Diana ishin një evolucion , këtë e dimë. Me fjalë të tjera, ekziston një ndryshim midis flokëve të saj para fejesës në 1981… dhe flokëve të Dianës në fillim të viteve 90: “Prerjet e Diana-s janë ende shumë moderne, por gjithçka varet nga mënyra se si i stiloni ato”, shpjegon Trygstad ( një eksperte e flokëve).

“Shumica e gjatësive të saj do të dukeshin të shkëlqyera për këdo, por nëse keni tipare për flokë të shkurtër fare model pixie, zgjidhni një gjatësi më të shkurtër. Nëse forma e fytyrës tuaj është e butë, një bob më i gjatë do të jetë më i bukur.”

Mund t’i krihni ato me pak volum:

Ose mund t’i mbani ato natyrale: