Lajme

Raportohet se NJSI-ja do të protestojë përsëri para Qeverisë

11/30/2023 22:23
nga:G C

Policët nga Njësitë Speciale, Hetimeve, Rendit Publik dhe departamenteve tjera të PK-së kanë paralajmëruar protestë sërish më 9 dhjetor.

Sipas një dokumentit të siguruar nga Dukagjini, thuhet se NJSI-ja dhe departamentet tjera të Policisë, do të mbajnë protestë për të shprehur pakënaqësitë lidhur me shtesat dhe kategorizimin e rrezikshmërisë.

Protesta pas nëntë ditësh pritet të fillojë nga ora 12:00 deri në 12:30.