Lajme

Përfundon seanca e Kuvendit

10/07/2022 19:54
nga:Y I

Pozitë e opozitë kanë miratuar dy projektligje në fushën e sigurisë.

Në seancë plenare, deputetët kanë miratuar në lexim të parë projektligjin për Tubime Publike, Siguri Kibernetike.

Më 64 vota për, asnjë kundër dhe asnjë abstenim është miratuar Projektligji për tubime publike.

Deputetët kanë miratuar me 61 vota në lexim të parë edhe Projektligjin për siguri kibernetike.

Ndërkaq, nuk ka pasur kuorum për miratimin e Projektligjit për mbrojtjen e informacionit të klasifikuar.

Në mungesë kuorumi është ndërprerë edhe seanca, ku nënkryetarja Saranda Bogujevci tha se për pikat e papërfunduara do të caktohet një seancë tjetër.