Lajme

Ofertë super FLAKË, vetëm me FIBULAAA!

06/22/2024 22:16
nga:Sh R

Ofertë super FLAKË, vetëm me FIBULAAA!

ANTALYA ON FIRE

Ne çmim përfshihet:
🏨 Hoteli,
✈️ Fluturimi direkt për Antalya,
🚐 Transferi: Aeroport – Hotel – Aeroport,
📲 Asistencë e stafit FIBULA -24/7, gjatë gjithë kohës,
*Taksat e aeroportit,
😊 Kënaqësia,
💯 Garanci.

Zgjedhe ofertën tuaj, dhe knaquni 🌹

SIGURI DHE KUALITET 100%
Vetëm me FIBULA your TRAVEL expert!

www.fibula-ks.com

Ju mirëpresim në zyret tona në:
038/045/049 24 25 26, Prishtinë dhe Albi Mall
045 87 55 55, Pejë
045 37 35 55, Prizren
045 37 36 66, Gjakovë

#yourTRAVELexpert