Lajme

Nesër në ora 10:00, vazhdimi i seancës plenare

11/25/2021 19:23
nga:Y I

Nesër pritet të vazhdojë në ora 10:00 sërish seanca plenare, raporton Gazeta Blic.

Ky është rendi i ditës:

5. Shqyrtimi i parë i Projektligjit nr. 08/L-065 për Produktet Biocide,

6. Shqyrtimi i dytë i Projektligjit nr. 08-L-022 për identifikimin elektronik dhe shërbimet e besuara në transaksionet elektronike,

7. Shqyrtimi i dytë i Projektligjit nr.08/L-029 për punimet nga metalet e çmuara,

8. Shqyrtimi i Raportit vjetor të Agjencisë së Statistikave të Kosovës për vitin 2020,

10. Zgjedhja e zëvendësdrejtorit të Autoritetit Rregullator për Shërbimet e Ujit,

11. Zgjedhja e anëtarëve të Bordit të Radiotelevizionit të Kosovës.