Lajme

Mbahet mbledhja e komisionit për buxhet, punë dhe transfere

09/15/2021 07:37
nga:Q R

Komisioni për Buxhet, Punë dhe Transfere sot mban mbledhje.

Rendi i ditës:

1. Miratimi I rendit të ditës;
2. Shqyrtimi i Raportit vjetor Financiar i Agjencisë Kosovare të Privatizimit për vitin 2020;
3. Shqyrtimi i Raportit vjetor Financiar i Institucionit të Avokatit të Popullit për vitin 2020;
4. Shqyrtimi i Raportit vjetor Financiar i Autoritetit të Aviacionit Civil për vitin 2020;
5. Shqyrtimi i Raportit vjetor Financiar i Agjencisë Kosovare për Krahasim dhe Verifikim të Pronës për vitin 2020;
6. Miratimi i raportit të punës për sesionin pranveror, të Komisionit për Buxhet, Punë dhe Transfere.
7. Të ndryshme;

Vendi: C203 Koha: 10:00

Çka do të ndodhë sot në Kosovë