Lajme

Lajm i mirë për shqiptarët e Zvicrës

06/11/2024 19:36
nga:Y I

Aviokompania më e madhe në Aeroportin e Prishtinës GP Aviation dhe Tour Operatori më i madh shqiptar Prishtina Ticket njoftojnë publikun për nisjen e fluturimeve direkte nga Prishtina drejt Zürich dhe Geneva.

Dy destinacione të reja: Prishtinë – Zurich dhe Prishtinë – Geneva

Fluturimet Prishtinë – Zurich – Prishtinë do të fillojnë çdo ditë nga data 24 qershor 2024, ndërsa Prishtinë – Geneva – Prishtinë nga data 3 korrik, çdo të mërkurë, të premte dhe të diel.

GP Aviation dhe Prishtina Ticket vazhdojnë përkushtimin e tyre për të shtuar destinacione të reja nga Prishtina drejt vendeve ku jetojnë dhe veprojnë shqiptarët me profesionalizëm dhe kosto të arsyeshme.

Nga Prishtina me GP AVIATION dhe Prishtina Ticket do të mund të udhëtoni çdo ditë drejt Basel dhe Zurich ndërsa 3 herë në javë drejt Geneva.

16 destinacione direkt nga Prishtina

GP Aviation dhe Prishtina Ticket realizojnë me sukses fluturime nga Prishtina për Basel, Zürich, Geneva, Stuttgart, München, Düsseldorg, Hannover, Münster Osnabrück, Nürnberg, Berlin, Memmingen, Hamburg, Ljubljana, Halmstad, Växjö, Luxemburg dhe anasjelltas.

Si ta rezervoni biletën tuaj?

Biletat mund ti rezervoni online duke hapur faqen www.prishtinaticket.net , ku mund të caktoni kohën e saktë të udhëtimit tuaj me çmime ekonomike.

Në çmim të biletës përfshihen FALAS rezervim i ulëses, check in, bagazh dore dhe bagazh deri në 20 kg.

Por, biletën tuaj mund ta rezervoni edhe duke kontaktuar shërbimin për klientë çdo ditë duke

filluar nga ora 08:00 deri 23:00, në numrat e telefonit:

+35220334188

+49 7621 9165 313

+41 61 510 06 86

+383 49 200 286

+46 470 580 944

+386 47 774 141

Mënyra e pagesës së biletës tuaj përfundohet lehtësisht nëpërmjet: Mastercard, Visa, Klarna

Sofortüberweisung, Apple Pay, Google Pay, Twint, PostFinance ose E Finance.

Të gjitha destinacionet:

Basel – Prishtinë

Zürich – Prishtinë

Geneva – Prishtinë

Stuttgart – Prishtinë

München – Prishtinë

Düsseldorf – Prishtinë

Hannover – Prishtinë

Münster Osnabrück -Prishtinë

Nürnberg – Prishtinë

Berlin Brandenburg – Prishtinë

Memmingen – Prishtinë

Hamburg- Prishtinë

Ljubljana – Prishtinë

Halmstad-Prishtinë

Växjö-Prishtinë

Luxemburg-Prishtinë

Kontaktet në Facebook dhe Instagram.

Udhëtoni sigurtë me NE sepse Prishtina Ticket është anëtare e Swiss Travel Security, të gjithë pasagjerët janë të siguruar për rezervimet e tyre.