Lajme

Kush është kandidati për kryetar komune që mblodhi vetëm 45 vota?

10/20/2021 22:04
nga:Q R

Nuk dihet sa vota i ka pritur për t’u bërë kryetar i Komunës së Mamushës, por Riza Kruezi nuk ka marrë më shumë se 45 sosh.

Kjo duke u radhitur si i fundit në komunën me shumicë turke, dhe si kandidati me më pak vota në garën për drejtues komune, njofton Klan Kosova.

E hiq mirë nuk doli me rezultat as Fatos Shala i Partisë Demokratike të Kosovës, që garoi për Junikun. Ai mori vetëm 62 vota.

Ndërkohë, Drena Podrimqaku e Partisë Balliste në garën në Pejë mori 87 vota.