Lajme

Ku jon’ maraklit e bicikletave? Eksploro trafikun Skandinav me Fibula Travel

05/15/2024 12:15
nga:G B

Ku jon’ maraklit e bicikletave?

🌟🌍🎉 Eksploro trafikun Skandinav! 🌟🌍🎉

– 5 Ditë €549, Nisja më 22 Maj.

– 5 Ditë €549, Nisja më 19 Qershor.

Vizitohen: Copenhagen, Malmo, Oslo, Stockholm, Gottenborg, Helsingborg, Helsingor.

Fjetje: 2 net në Stokholm, 1 natë në Malmo, 1 natë pranë Oslos.

Mëngjeset në Hotele.

Fluturimi Tiranë – Stockholm dhe Oslo – Tiranë.

Transferi dhe Shëtitjet me Autobus sipas programit.

Shoqërues Shqiptar gjatë udhëtimit.

Mos e humb këtë shans të shkëlqyer për të krijuar kujtime të paharrueshme në Skandinavi! Rezervo tani! 🎉🌟🌍

Vendet jane te limituara!