Lajme

Kosova, Ohri dhe Amerika

03/16/2023 22:01
nga:Afrim Veseli

Shkruan: Afrim Veseli

Të shikojmë vetën në pasqyr ama me sy normal, dhe të dim se kush jemi, sa jemi, dhe sa të fortë jemi.

Nëse në 1999 amerika shpëtojë Kosovën, që edhe e shpëtojë, nëse me 2008 na bëri shtet që as ëndërr se kemi parë, e u bëmë shtet, shqiptarët e Kosovës e tanë trojeve shqiptare, Amerikë jo vetëm besim, por besim në përjetësi.

Unë sot, pa asnjë hamendje si qytetar i Kosovës së lirë, pa asnjë dyshim heci rrugës me amerik dhe djalin tim që e kam dritë diell në këtë bot, ia besojë amerikës.
Po e themë me gjuhë të thjeshtë, pa terme politike apo ushtarake.

E di si zoti që është një Amerika nuk e tradhton Kosovën.

Gjithë ju nga politika, kthjelluni, mos hasmëroni popullin mes veti, mos prishni rrugën e Kosovës me Amerikën.

Tek e fundja as që do mundeni.

Keq për Kosovën, që në Kosovë nuk është lideri i liris Hashim Thaçi, sepse ai Kosovën do ta qonte përpara.