Lajme

Gazetaria Digjitale – Profesioni i së ardhmës

03/17/2023 14:36
nga:K G

Komunikimi i avancuar është një nga gjërat që i dallon njerëzit nga pjesa tjetër e gjallesave.

Asnjë specie tjetër nuk komunikon me thellësinë dhe kompleksitetin që ne bëjmë. Ne kemi zhvilluar gjithnjë e më shumë mënyra të ndërlikuara për t’u shprehur, nga pikturat e shpellave te fjala e shkruar dhe dorëshkrimet e ndriçuara deri te Twitter, telefoni dhe FaceTime.

Vetëm disa shekuj pasi librat u përhapën gjerësisht, njerëzit tani po ecin me pajisje të afta për t’u lidhur me këdo në mbarë botën në pak sekonda, ku epoka e gazetarisë digjitale ka sjellë ndryshime të mëdha në industri.

“Kolegji Universum” është i vetmi institucion arsimor që ofron program të plotë Bachelor në Higjenë dhe Estetikë Dentare.

Përparimet e gazetarisë digjitale kanë revolucionarizuar fushën e gazetarisë dhe kanë ndryshuar rrënjësisht mënyrën se si funksionojnë gazetarët dhe organet e medias, tani gazetarët përdorin rrjetet sociale, si Twitter, Instagram dhe Facebook, për të promovuar punën e tyre, për të qëndruar në krye të lajmeve të fundit, për të kërkuar burime dhe për të bashkëvepruar me publikun.

Kape tregun dhe studio profesionin e të ardhmes!

Për më shumë informata rreth programit kontakto +383 44 144 062, [email protected] ose ndiqni Kolegjin Universumfacebook & instagram