Lajme

Free Friday edhe këtë të premte në ETC

12/02/2021 15:59
nga:K G

Free Friday vjen edhe këtë të PREMTE 3 Dhjetor në ETC me ZBRITJE DERI 70 % dhe LIKUIDIME TOTALE në shumë artikuj.

Shfleto Fletushkën Online: https://bit.ly/3rqUhYl

Përzgjedhje e gjërë në shumë artikuj kryesor me çmime të mahnitshme.

Ofertat vazhdojnë edhe ditën e SHTUNË deri në shpenzimin e sasive të planifikuara për këtë event.

Stafi i ETC- së është përgaditur në maksimum duke u bazuar nga përvoja dhe duke praktikuar metoda të reja funksionale në mënyrë që blerja juaj të jetë më e lehtë, e sigurtë dhe zbavitëse.