Showtime

“Dramë” në Big Brother: Pasi Graniti e refuzoi, Fifi paketon valixhet për t’u larguar

10/23/2021 12:17
nga:Y I

Banorët kanë diskutuar për deklaratën e Granitit ndaj Fifit.

Ndërkohë, Fifi është prekur shumë nga Garaniti dhe sipas Sheilës ka dashur të largohet nga shtëpia.

Gjatë rrjedhjes së gjërave, Iliri kishte qenë ai i cili e ka ndaluar ta bëjë atë gjë.

Ndryshe, Graniti pasi kishte folur me Fifin duke i thënë se raporti i tyre është zgjatur paksa sepse ai nuk e sheh më shumë si motër apo shoqe e ka bërë të mos ndihet mirë.

“Nuk kam pritur se do reagonte ashtu”, thotë Graniti.

“Nuk kom punë me ty, e ki bllok më lërë rahat”, Fifi i flet ashpër Granitit pasi i tha se e sheh si motër