Lajme

COV-defence, fuqizues imuniteti

01/27/2022 09:15
nga:Krejona Gërvalla

Suplementi COV – defence , një super kombinim që përdoret si VITAMINO-TERAPI për tu mbrojtur nga Covid-19 dhe nga infeksionet tjera virale, produkti ndihmon në rritjen e imunitetit tek moshat e rritura.

Pulmologu Dr. Skender Baca së bashku me Specialistin e Farmacisë Klinike Mr. Ph. Astrit Haxhijaha rekomandojnë përdorimin e COV-defence tek të gjithë personat mbi moshën 14 vjeqe.

Pulmologu Baca tregon që COV-defence është produkt që ndihmon në rritjen e imunitetit gjithashtu lehtëson gjendjen e cila vjen si pasojë e gripit dhe infeksioneve tjera virale sidomos të rrugëve të frymëmarrjes.

Ndërsa Specialisti i Farmacisë Klinike z.Haxhijaha e shpjegon më së miri përmbajtjen e suplimentit COV-defence. Ky supliment për shkak të përmbajtjes dhe veqorive që ka luan një rol shumë të rëndësishëm në forcimin e imunitetit për t’u mbrojtur nga Covid- 19.

Mund të përdoret para dhe pas infeksioneve virale.

Doza e rekomanduar dy herë në ditë. ( 2 x 1 kapsul )

COV – Defence është kuti me 30 kapsula ku përmban 4 elemente në një vend:
Lizinë – Baza e produktit,
Vitamin C.
Zink,
Cianocobalamin apo Vitamin B12.

 

Përfaqësues për Kosovë Adipharm Kosovo dhe Distributor Matkos pharm SHPK .