Lajme

Çka pritet të ndodh sot në Kosovë

03/01/2020 08:05
nga:Norë Kelmendi

Ngjarjet kryesore të ditës.

  • 12:00

    Qendra për Këshillim, Shërbime Sociale dhe Hulumtime me aksion simbolik shënon Ditën Ndërkombëtare të Diskriminimit Zero të Dielën. (Sheshi “Zahir Pajaziti”, Prishtinë)

  • 12:00“EP Energyplus e . V  & Uniteti Global Alban e .V”  organizon marsh paqësor për pranimin e Kosovës në OKB  dhe BE. Marshi fillon nga sheshi ” Zahir Pajaziti “, deri te sheshi “Skënderbeu”. (Prishtinë)

  • 12:45Shënohet Dita Ndërkombëtare e përdoruesve të karrocës “Mos ma kufizo lëvizjen”. Shënimi i kësaj dite realizohet në vazhdën e aktiviteteve të shumta ndërgjegjësuese të organizuara nga HANDIKOS. (Sheshi “Skënderbeu’’, Prishtinë)

03/15/2020 07:52

Ngjarjet e ditës së sotme në Kosovë