Lajme

A jeni gati për FESTËN E VITIT në ETC?

09/29/2020 17:24
nga:N S

Një dekadë e gjysëm rrugëtim së bashku me ETC , destinacionin tuaj për blerje.

Në FESTËN E MADHE dedikuar për ju nga data 1 deri me 6 Tetor.

Shfleto Fletushkën Online: https://bit.ly/3cJ6zBS

Çdo Ofertë është pëzgjedhur me kujdes për të përmbushur kërkesat tuaja me Zbritje deri 50% .

Mbi 50 Artikuj me Gratis apo Duo Pack të cilët nuk duhet të mungojnë në Shportën tuaj.

Furnizime Speciale, mbi 1000 Artikuj Risi për ti dhënë ngrohtësi sezonës së vjeshtës në shtëpinë tuaj.

ETC ka menduar për të gjithë ju duke organizuar Ambient Festiv, Dhurata , Shpërblime të Çastiti dhe shumë Surpriza gjatë 6 Ditëve të Festës.

Ofertat mund t’i përcjellni përmes faqes zyrtare www.etc-ks.com

Direkt në linkun e fletushkës Online: https://bit.ly/3cJ6zBS

Në Faqën Zyrtare në Facebook : https://www.facebook.com/etcks/

Dhe në kanalin zyrtar në YouTube: https://bit.ly/34oDmr7

Bleni, Kurseni dhe Argëtohuni në festën më të Madhe të ETC.

03/23/2020 18:52

Ndalen ndihmat e “Devollit” dhe “Elkosit”, qytetarët nuk respektuan distancën sociale!