Lajme

A jeni gati per FESTËN E VITIT në ETC?

09/28/2023 17:54
nga:K G

18 Vite rrugëtim së bashku me ETC, destinacionin tuaj përblerje.

Një FESTË E MADHE dedikuar për ju nga data 29.09 deri me 5.10.2023

Shfleto Fletushkën Online:

https://etc-ks.com/fletushka/new/

Çdo Ofertë është pëzgjedhur me kujdes për të përmbushurkërkesat tuaja me Zbritje deri 50%.

Mbi 30 Artikuj me Gratis apo Duo Pack të cilët nuk duhet tëmungojnë në Shportën tuaj.

Furnizime Speciale, mbi 1000 Artikuj Risi për ti dhënë ngrohtësisezonës vjeshtës shtëpinë tuaj.

ETC ka menduar për gjithë ju duke organizuar Ambient Festiv, Shpërblime Çastiti, mbi 5000 dhurata dhe shumëSurpriza gjatë 7 Ditëve Festës.

 

Ofertat mund t’i përcjellni përmes faqes zyrtare www.etc-ks.com

Direkt linkun e fletushkës Online: https://etc-ks.com/fletushka/new/

Në Faqën Zyrtare në Facebook :https://www.facebook.com/etcks/  

Dhe kanalin zyrtar YouTube: https://bit.ly/34oDmr7