Lajme

63 pacientë po trajtohen për Covid në QKUK dhe Spitalet e Përgjithshme

10/23/2021 10:47
nga:Y I

Bazuar në raportet e dërguara nga klinikat Covid-19 në QKUK dhe spitalet e përgjithshme, në 24-orët e fundit, në trajtim janë 63 pacientë nga COVID-19, prej tyre 29 me oksigjeno-terapi dhe 7 në mjekim intensiv, në gjendje të rënduar shëndetësore, raporton Gazeta Blic.

Njoftimi i plotë:

ShSKUK: 63 pacientë në trajtim nga COVID-19

Bazuar në raportet e dërguara nga klinikat Covid-19 në QKUK dhe spitalet e përgjithshme, në 24-orët e fundit, në trajtim janë 63 pacientë nga COVID-19, prej tyre 29 me oksigjeno-terapi dhe 7 në mjekim intensiv, në gjendje të rënduar shëndetësore.

Raporti sipas klinikave dhe spitaleve të përgjithshme
Klinika Infektive, 11 pacientë

Klinika e Pulmologjisë, 28 pacientë, post-covid
Mjekim Intensiv në Klinikë Infektive, 3 pacientë

Spitali i Gjakovës, 9 pacientë
Spitali i Pejës, 2 pacientë
Spitali i Gjilanit, 3 pacientë
Spitali i Mitrovicës, 4 pacientë
Spitali i Ferizajt, 3 pacientë