12/21/2017 09:40

Polica: Sulmi në Melburn ishte i qëllimshëm

12/30/2017 21:38

Flet Agron Mustafa, ja çka thotë për sulmin që iu bë sot!

Drejtori i Postës dhe Telekomit të Kosovës, Agron Mustafa ka përshkruar sulmin fizik i cili ndodhi ndaj tij ditën e sotme. Ai ka treguar se me personat që...