04/12/2018 20:46

Tri aktakuza në tri partitë e koalicionit qeverisës, “tentim për ta balancuar krimin”

04/18/2018 22:40

EKSKLUZIVE|| Arrihet koalicioni PDK- LDK (Dok)

LDK dhe PDK, kanë arritur një marrëveshje për bashkëqeverisje, në Komunën e Pejës, njofton Gazeta Blic. Në dokumentin, që e posedon Gazeta Bli...