Lajme

Zbuloni Luksin në Messonghi 4* – Kerkira, Greqi! 🌞 Duke filluar nga 555€ All Inclusive për person / 7 netë

06/20/2024 19:07
nga:Sh R

Zbuloni Luksin në Messonghi 4* – Kerkira, Greqi! 🌞 Duke filluar nga 555€ All Inclusive për person / 7 netë.

FIBULA TRAVEL – Udhëtimi Juaj i Përsosur!

Vendet jane te limituara!

SIGURI DHE KUALITET 100%
Vetëm me FIBULA your TRAVEL expert!

Ju mirëpresim në zyret tona në:
038/045/049 24 25 26, Prishtinë dhe Albi Mall
045 87 55 55, Pejë
045 37 35 55, Prizren
045 37 36 66, Gjakovë

#yourTRAVELexpert
#FIBULA #Udhëtim #paviza