Lajme

Ymeri: Shqetësues reagimi nga të gjithë faktorët ndërkombëtarë

05/26/2023 21:47
nga:Astrit Gashi

Analisti Visar Ymeri në emisionin “Debat Plus” ka thënë se ështӕ shqetësuas reagimi i faktorëve ndërkombëtarë mbi zhvillimet e fundit në veri të vendit.

“Për mua shqetësimi më i madh është reagimi që e kam pare nga të gjithë faktorët ndërkombëtarë, pra që e kanë mbӕshtetë dhe vazhdojn֝ mӕ e mbështetë procesin e dialogut dhe Kosovën”, ka thënë Ymeri.

Ymeri tutje ka thënë se pas këtyre reagimeve e kanë ndërruar qasjen karshi Kosovës.