Cult

Xhevdet Bajraj sot përkujtohet në Ambasadën e Kosovës në Tiranë

07/26/2022 08:59
nga:G B

Qendra Kombëtare e Librit dhe Leximit e Shqipërisë, në bashkëpunim me Ambasadën e Kosovës në Tiranë, sot do ta organizojnë mbrëmjen poetike “Fishkëllimat e vdekjes” në kujtim të poetit Xhevdet Bajraj i cili ka vdekur një muaj më parë.

Ky aktivitet mbahet sot (26 korrik) në orën 19:30, në mjediset e Ambasadës së Kosovës në Tiranë.

Të ftuar janë personalitete të Shqipërisë dhe të Kosovës.