Geek

Volkswagen prezanton një model krejtësisht të ri në janar

12/29/2022 22:03
nga:G C

Volkswagen njoftoi se në fillim të vitit në CES-in e ardhshëm në Las Vegas, do të prezantojë një model të ri, ndonëse të “kamufluar”.

Gjithashtu, prodhuesi gjerman premtoi të zbulojë emrin e modelit të ri. Tani për tani dimë vetëm se bëhet fjalë për një makinë elektrike nga familja ID, dhe supozimet nga qarqet e afërta me Volkswagen thonë se është koncepti ID Aero, i cili mund të bëhet ID serial 7.

Një variant më i dobët duhet të ketë një distancë më të madhe se 600 km.