Lajme

Vera Magjike në Greqi ka vetëm një emër Adria Tours

07/09/2024 19:23
nga:G C

Përjetoni një verë të paharrueshme në Top destinacionet e Greqisë, si Haldikiki, Zakynthos, Mykonos , Evia Island dhe Olympus Riviera.

Hotele ekskluzive me ofertat me të lira në treg të mund ti gjeni vetëm tek agjensioni me i mrë në vend Adria Tours!

Ju mirëpresim në zyret tona:

+383 49 888 647 | Rr, Garibaldi, Prishtinë

+383 44 888 577 | Rr, Robert Doll, Pejton, Prishtinë

+388 43 888 351 | Rr. Dardania, Fushë Kosovë