Showtime

Vëllai i Madh vendos ndaj Gani Gërmisë: A duhet ta vazhdojë lojën?

11/27/2023 22:01
nga:G C

Pas toneve të ashpra dhe ofendimet e Gani Gërmisë ndaj banorëve të tjerë, Vëllai i Madh ka marrë një vendim për të.

Pasi që nuk ka pasur dhunë fizike, vëllai i madh nuk ka vendos ta përjashtojë, por që t’ia lejojë publikut në dorë.

Me pyetjen “A duhet të vazhdojë lojën Gania” do të hapet një televotim sonte”.