Cult

Vdes poeti Adem Shkreli

09/27/2022 12:16
nga:G C

Ka vdekur gazetari veteran dhe poeti Adem Shkreli.

Për ata që nuk e dinë, Ademi është vëllai i poetit të njohur Azem Shkreli, si dhe i Hys, Ymer, e Afrim Shkrelit.

Vëllezërit Shkreli kanë dhënë një kontribut të jashtëzakonshëm në kulturën shqiptare.