Cool

Ushtrimet që duhet t’i bësh çdo ditë për të luftuar dhimbjet kronike

04/01/2024 07:32
nga:N K

Lëvizje e shpatullave duke i ngritur dhe bërë lëvizje rrutulluese para dhe pas me 10 përsëritje secila.

Bëj stretching të krahëve dhe grushtave për të shmangur problemet që vijnë nga përdorimi i tastierës së mouse-it. Zgjat krahët dhe tento të bëj mbledhësh dhe lirosh grushtin disa herë për pak sekonda.

Ulur në karrige, vendosi këmbët në tokë në mënyrë shumë të qëndrueshme dhe provo të tërheqësh trupi para duke mbajtur shpinën drejtë. Ky ushtrim shmang dhimbjet fundshpinës.

Për të nxitur qarkullimin e gjakut në këmbë, mund t’i ngresh dhe ulësh për disa sekonda.